EmiliasFamilj

Alla inlägg den 7 juni 2008

Av Martina - 7 juni 2008 09:31

Idag har det varit en riktigt mysig dag. Vi körde ut till tjugekull och fikade. Det var strålande sol och det kändes som högsommar. När vi kom fram fick vi ge Emilia mat direkt på parkeringen eftersom att vi blev lite sena. Vi hade packat matstol och allt möjligt för vi skulle ner till Landön sen.


Backen upp var riktigt jobbig med tanke på värmen och all packning. Vi gick direkt till utsikten och satte ner parasollet i marken. Det var inte lätt för det var stenhårt där uppe. Där är så himla skön natur , påminner lite om åkersberga där jag e uppväxt. Ekar, andra blad träd och stora stenar. 


När vi kände oss klara så åkte vi ner till Landön för att fika med släkten. Emilias farmor och farfar bor ju där och hennes farbror från Göteborg var och hälsade på. Sen var det en massa andra släktingar typ Martins kusiner och fastrar mm. Det var jättemysigt. Lite senare på eftermiddagen så gick vi ner till havet och badade fötterna i det faktiskt varma vattnet ,snart får man väl ta och våga doppa sig. Vi stannade kvar och grillade på kvällen. Vi hade ju med oss allt till Emilia så vi kunde natta henne där. Hon e för himla snäll och lätt att ha med överallt.


Nu e vi hemma och klockan e mycket. Ska sova som baaaaara den. Kram på er.

Ovido - Quiz & Flashcards