EmiliasFamilj

Alla inlägg den 21 september 2008

Av Martina - 21 september 2008 20:33

Japp nu är helgen över. I lördags åkte vi till EKO för att köpa lite växter till krukorna där ute. Inte har vi planterat allt än men 2 krukor hann vi med :-). Innan vi åkte till Eko kom Jonas och Johanna över på en blixtvisit. De skulle hälsa på några som bor på området brevid oss så därför passade de på att titta innom. Himla trevligt. De har värdens gulligaste ungar efter Emilia såklart he he.På kvällen hade Martin ett hemligt projekt med en vän men jag kan inte skriva om det än...


Emilia har tagit dunder kliv i helgen. Hon kryper men gärna bara på sin matta. Hon sätter sig upp från magläge och hon reser sig upp till stående själv mot olika saker. Igår reste hon sig upp genom att dra i oss när vi låg på golvet, sen stod hon och försökte släppa taget flera ggr. Man kunde verkligen se hur hon tränade. Sen tog jag henne och ställde henne upp utan att nåt eller någon var under räckhåll och då stod hon själv i 20 sekunder. Känns som att de närmsta månaderna kommer att chocka oss när det kommer till våran lilla älskling.


Tjejen som skulle komma och kolla på vår soffa som vi har lagt ut på blocket dök aldrig upp ringde inte ens..kasst tycker jag. Sen ringde en annan tjej som var från Malmö och  ville kolla soffan men hon skulle höra av sig om hon kunde fixa någon som kunde köra henne...ingen ringde...men vi hade inte  bestämt nåt med henne så det gjorde ingenting. Akvariet blev sålt så det blev iallafall lite mer plats i garaget och möbelkassan blev 600kr rikare he he.


Idag gick vi en promenad ner till havet och runt lite. Jätteskönt och mycket vackert. Fin skog och vackert hav med underbart väder. Vi var hemma efter 1,5 timme så det blev en bra runda. Martin rensade ogräs längs med hela häcken och sen klippte han gräset det blev hur fint som helst. Själv höll jag på att somna ståendes:-). Sen åkte vi in till stan och köpte skor och träningskläder till Martin på Intersport, det blev bra grejer tycker jag. Det blev en runda till Lidl också för att köpa mat till kvällen (+massa choklad:-( ). Det blev nån kyckling med skinka och ost i med bulgur och rödvinsås så vi blev mätta även idag...


Nu sitter vi här i soffan, jag bloggar och Martin tittar på golf. Jag ska snart lägga mig är dödstrött som vanligt när kvällen kommer. God natt.

Ovido - Quiz & Flashcards