EmiliasFamilj

Alla inlägg den 22 september 2008

Av Martina - 22 september 2008 20:56

Emilia har varit lite orolig hela natten. Det kan ha varit magen som spökade lite för vi hörde lite fisande då och då men det kan också ha varit att hon satte sig upp och la sig om vart annat. Det verkar som att hennes kropp gör det per automatik för att öva nu när hon väl kommit på hur det ska gå till.


Vi stack rätt så tidigt till Sofie och Maja idag. Himla trevligt tiden bara flög iväg. Emilia testade Majas gåvagn och den var populär så nu blir det väl till att inhandla en sådan så att Emi kan gå runt själv lite. När klockan började närma sig två begav vi oss i regnet till Lina där vi fikade och snackade ett bra tag. Jag och Emilia var väl hemma runt fem och då sov Emilia vidare en stund i vagnen så  jag passade på att plocka undan och packa inför morgondagen då det är babysim.


Nu är kl 21:09 och det känns som att det är första lugna stunden på hela kvällen. Förlåt Lotta och Mamma för att jag inte har ringt er men ibland rinner tiden ur mina händer. Nu ska jag slappa en stund innan jag går och lägger mig. God natt och sov så gott.

Ovido - Quiz & Flashcards