EmiliasFamilj

Alla inlägg den 23 september 2008

Av Martina - 23 september 2008 20:25

Idag var det dags för babysim igen. Det är verkligen jättekul men också mycket jobb. Packning som ska slängas hit och dit både jag och Emilia ska duchas innan och efter mm. Efteråt blev det så klart fika på Barbacka och som vanligt blev det en Panini, ett glas saft, chokladboll och en kopp kaffe. Idag var extra kul för jag mötte en gammal vän som jag inte har träffat på jättelänge. Mina tankar har varit mycket hos henne för hon har haft det otroligt jobbigt. Hon har en blogg som bör läsas : http://alfons.blogg.se/index.html


Efter fikan stack jag upp på stan för att inhandla ett par vantar till Emilia...det blev lite mer. Det blev en jättesöt kofta, "tossar", "halsduk" och lite annat smått och gott. Innan jag körde hem var jag tvungen att köpa lite grönsaker på torget å jag kan bara säga att guuuuud va billigt. Jag köpte 4 tomater, champinjoner och lite lök slutsumma 12,50 kr.


Nu sitter jag här dödstrött som vanligt. Men det känns bra att sitta här i soffan med mitt kaffe och bara slappa framför idol/top model (zappar mellan dem). God natt !

Ovido - Quiz & Flashcards