EmiliasFamilj

Alla inlägg den 12 juli 2008

Av Martina - 12 juli 2008 20:15

Inatt har Emilia sovit hela natten fram till kl 07, hur skönt som helst. Hon mår mycket bättre men är dock fortfarnade väldigt förkyld. I morse  satt vi och mös i soffan tillsammans och hon var på riktigt kramhumör, gosungen.


Idag har jag, syrran och Emilia varit på loppis i Yngsjö. Massor av folk, mycket grejer och sol i sista stund. Syrran fyndade ett runt soffbord som hon ska slipa ner och måla svart, kommer att bli jättefint. Sen hittade hon "barbord" och 2 barpallar som kommer att bli hur bra som helst till hennes kök. De skulle hon förgylla benen på och måla svart upptill. Det kommer nog att bli väldigt mycket Tania dvs indiskan stil. Sen packade hon en kartong med "pick pock" för 40kr, lite tingeltangel kan man aldrig få för mycket av. Glömde nästan att det blev en helkropps spegel också som hon ska ha i hallen. Jag är så nyfiken på hur det kommer att bli.


Nu sitter vi här i soffan jag och Martin och tittar på tomb rider med Angelina Jolie. Vi ska bara slappa resten av kvällen och det ska bli förbaskat skönt. Kram på er alla.

Ovido - Quiz & Flashcards