EmiliasFamilj

Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Martina - 11 januari 2009 19:41

Morgonen började med en torr frukost. Ostmacka, mini smoothi och en kopp kaffe. Sen sprang Martin ut och förberädde granen för hämtning och allt inspekterades av Emilia såklart. Åhus Tennis klubb hämtar upp granen för 40 kr, det är ju kanon. Allt var fixat och hämtat innan kl 11.


Vi tog en runda till affären för att inhandla lite som vi hade missat igår och när vi kom hem igen så var grannungarna ute vilket Emi tyckte var superkul. Först kom Vera 2,5 år fram för att hälsa och då ville Emi krama henne:-). Det var väl halvt omtyckt. Sen kom Veras storebror och hans klasskompis också fram. De var så himla söta med henne. Emilia nästan sprang iväg med ungarna det såg så himla kul ut. Emi på 1 år, Vera på 2,5 och Måns och hans klasskompis som går i nollan eller ettan (vet ej hur gamla de är då). När det sen var dags att gå in kom de alla fyra hand i hand, förlåt mamma men jag måste svära igen FAN va söta de var och FAN att jag inte hade kameran i handen.


Inatt var Emi konstig. Hon vaknade mellan kl 22-23 och kunde absolut inte somna om förräns kl 01 och det var inne hos oss. Det var inte alls som vanligt.. Vi har varit med om detta förr vid FULLMÅNE. Nu är det ju fullmåne idag enligt kalender men det kändes som att det var igår. Kan det var så att vi har fött en liten varulv? Kan va att hon hade vräkt i sig majskrokar som aldrig förr. Hon fes hit och dit men såg inte uppspänd ut om magen iallafall. Time will tell...


Nu ska jag planera veckan så att jag får lite koll på läget. Gokväll på er

Ovido - Quiz & Flashcards