EmiliasFamilj

Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Martina - 7 maj 2008 20:46


 Jag måste så klart ha med ett uggla medly. Han har varit min idol sen jag var 8 år gammal. Jag fick ett kasettband i julklapp av min mormor och det var Magnus Uggla - den döende dandyn. Jag hade högsta volym i min freestyle och sjöng med högljutt. Mormor visste inte riktigt vad hon hade gett mig och blev lite smått generad när hon hörde texterna. Appropå texter så har uggla otroligt många bra av den varan.



Av Martina - 7 maj 2008 19:43

 I natt sov Emilia hela natten i sin säng, yippie. Hon vaknade två ggr. Först kl 01 men då behövde jag bara gå in och vagga sängen. Sen vaknade hon strax efter 02 igen så då gav jag henne mat. Det tog nästan en timme att få henne att somna igen. Tack gode ... för vyssan lull tassarna på sängen.


 Vilken dag  idag rena sommaren. Kl 09:30 var det redan 18 grader varmt på uteplatsen. Vi skulle igentligen till bvc idag men Kristina ringde och ändrade tid och dag så nu blir det på måndag . Idag blev det en en låååång dag i trädgården istället. Det är skönt att ligga i solstolen och sola när Emi vilar middag MEN gud va dagen blev lång när man inte gjorde nåt speciellt.


Jag åt en sleten gammal köttfärspaj med en halv sleten tomat, mums. Sen tittade jag på när sopgubbarna tömde soporna samtidigt som jag  knaprade på mina gamla pinjenötter... Känner mig jätte posetiv idag NOT !


Jag får rycka mig i kragen tills imorgon. Emi sover nu så jag ska passa på att pyssla lite. God kväll

Av Martina - 7 maj 2008 11:16

 Ja hur lätt är det att inte trycka i sig onyttigheter när det finns underbara människor som Leila? Duktig söt tjej som är hur duktig som helst på att baka bla min favorit kladdig chokladkaka. Fast Leila gör tvisten att göra det som muffins...I nåt program så hade hon lagt lite vispgrädde på och med en jordgubbe på toppen jag fick banne mig låna Emilias dregel lase...

Jag fick för mig att jag skulle bara unna mig onyttigheter en gång i veckan och sen dess har jag svullat mer än någonsin.


På söndag ska köra mitt första BodyPump pass. Det ska bli jätte kul.Var och köpte träningsskor och byxor här i veckan på intersport. Det blev ett par svarta reebok skor och ett par svarta "underknälånga"  röhnisch byxor(?). Om jag tycker att det är kul på söndag så har jag faktiskt redan förbokat dubbelpass på tisdag. Först BodyPump och efter det är ett BodyBalancepass som jag hoppas ska funka för mig. Söndagen efter det har jag även bokat spinning...

Jag har ju inte tränat sen jag födde min lilla flicka på juldagen. Under graviditeten tränade jag bara de 2 första månaderna. Sen kom illamående och sen klarade jag knappt av att gå på rullbandet.


Skriver nog mer i kväll om det blir tid. Måste ju ut i soooooolen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards