EmiliasFamilj

Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Martina - 25 maj 2008 20:22

Oj oj oj första gången vi skulle vara iväg tillsammans och ha barnvakt till Emilia. Emilias farmor och farfar kom hit klockan 17. De skulle va hemma hos oss hela kvällen för att vara i Emilias hemmiljö. De hade med sig en liten korg med mat och annat som de skulle ha under kvällen. Precis när vi skulle sätta oss i bilen så hörde vi hur Emilia vaknade och började gråta...jobbigt.


Vi bestämde oss för att äta på Peking vi älskar ju kinamat. Men när vi kom dit så ångrade jag mig så det blev en fläskfile med pommes. Martin beställde en kyckling i sötsur sås vilken jag också norpade av. Vi blev proppmätta men jag var ändå tvungen att beställa en friterad banan med glass-MUMS och på det en kaffe såklart. Ingen av oss är direkt "äta ute människor" men det var helt ok. Tycker bättre om att beställa hem maten, sätta på sig lite sköna kläder och sen hoppa upp i soffan :-) . Vi fick lite nojja när vi skulle betala vi hade ju ingen aning om hur dricks etiken är i Sverige och om man kan ge dricks även om man beställer med kort(hade ju inga kontanter på oss). Vi bestämde oss för att be om notan och snabbt försvinna. Känner mig som en tjuv nästan. Funderar på att skicka ett kuvert med pengar :-).


 Sen körde vi till Biopalatset i Bromölla för att se på Indiana Jones. Den var faktiskt helt ok jag skrattade både en och två gånger. Emilia fanns i mina tankar hela kvällen men ändå så var det skönt att få komma ifrån. Klockan var halv tolv när vi kom hem så Emilia sov gott då. Det hade gått bra.


Klockan hann att bli över 00:00 så jag fick mina födelsedagspresenter av Martin innan vi la oss. Fick Britney Spears senaste parfym och tillhörande lotion "Believe" + örhängen som jag önskat mig. Lyckat lyckat! Älskar min älkade Martin. God natt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards