EmiliasFamilj

Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Martina - 16 maj 2008 19:50

Började dagen med ett möte med föräldrargruppen. Idag kom det folk från babyproffsen och visade bilstolar. Vilken j_vla djungel. När nästa stol ska inhandlas åker vi nog dit och så får de säga vad vi ska ha och sen hjälpa oss att montera in den. Fatta att man ska sitta i bilstol tills man e 135 cm lång eller tills man e ca 12 år... Det är inte de här vanliga kuddarna som fanns när man va liten(de är på väg att försvinna helt) utan hela stolar. Hade mamma tvingat mig att sitta i en sån när man var en tuff trotsig 12 åring så hade jag nog dött. Men tiderna förändras och självklart ska Emilia sitta i en ny modell så att hon sitter tryggt. Jag får väl se upp så att hon inte slår ner mig och slänger mig i bagaget när det blir dags. Vi bestämde i gruppen för att träffas varja måndag vid busshållsplatsen på fädriften för att sedan gå vidare hem till någon av oss och fika, trevligt trevligt.


När mötet var slut så körde jag och hämtade Lotta. Vi Skulle förbi Martins rökeri och sen vidare till chokladstudion i Rinkaby.  Det blev lite shopping till fars födelsedagspresent. En korg fylld med godsaker och sen blev det en rodedendron istället för en bordsbukett.


Idag testade jag lite kläder på Emilia och jag tror att jag har hittat midsommarklänningen. Fin fint. Något stor än men hon hinner nog växa in i den. Det kommer bli så bra så.


Åh så skönt det ska bli inatt. Martin ska ta Emilia fredag och lördag nätter.

Gött gött gött. Sov nu så gott för det ska jag göra!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards