EmiliasFamilj

Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Martina - 19 maj 2008 20:04

Det blev en lång dag. Klockan 0930 hämtade jag upp Rebba för vi skulle ha möte med jobbet. Vi satt och fika samtidigt som vi gick igenom det vi behövde så det var trevligt. Klockan 1230 körde vi hem. Jag hann typ packa om väskan och göra ny Emiliamat innan jag skulle sticka igen.


Jag skulle möta upp med föräldrar gruppen kl 1400 på fädriften för att sedan gå hem till en av mammorna (denna gång Linda) och fika. Roligt värre va att hon bodde på gatan brevid... Fullt ös med 7 bebisar, 7 mammor och en storebror. När den ena blev tyst så började nästa att skrika. Men det var faktiskt himla kul ändå. Alla e så trevliga. Nästa gång ska vi vara hos ??? . Jag får nog kolla upp det om inget annat så ska vi ändå mötas upp på fädriften kl 1400 varje måndag hi hi.


När jag gick hem så mötte jag grannarna John med lilla Ida och Maria med lilla Vera så då fick jag ju stanna och snacka lite skit. Kul att det är så himla många ungar i området. Jag fotograferade Ida och Vera när de satt på den lilla stentrappen de var så himla söta.


Emilia somnade snabbt idag. Hoppas att hon sover hela natten inatt också.

Nu e det dags att plocka undan lite för att sedan kunna slappa med gott samvete. Gokväll.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards