EmiliasFamilj

Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Martina - 20 maj 2008 14:15

Idag kom svärföräldrarna hit för att hjälpa oss med lite jobb i trädgården. Sten sågade sten till sista stenläggningen och Gull-Britt rensade ogräs mm. Snacka om att man känner sig bortskämd ( och lite dum). Själv gick jag och småplockade...tog lite ogräs här och där, planerade om trädgården lite och påbörjade fönsterputs. Jävla tallar va de fröar på allt trädgårdsmöblerna såg inte kloka ut.


Sen stack jag till Stockis för att inhandla en födelsedagsblomma till min kära vän och kollega Rebba. Vi lägger alltid ihop pengar på jobbet när någon fyller år till en liten blomma. Det känns faktiskt bra att se buketten från sina arbetskamrater och veta att de har tänkt på en. Alla borde göra nåt liknande på sina jobb det betyder så mycket(lite dyrt om man jobbar i en fabrik med många medarbetare:-) ) .


Nu ikväll så var båda jag och Martin vrålhungriga så vi stack till hanöhallen och köpte en grillad kyckling och vitlökspotatissallad-MUMS. Vi kastade i oss maten för att sedan nästan spy av mätthet. Nu ska vi göra absolut ingenting. Emi somnade snabbt ikväll och det kanske vi också gör, gonatt.



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards