EmiliasFamilj

Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Martina - 23 maj 2008 19:23

Idag har vi varit och hälsat på Sofie och Maja. Vägen dit genom skogen och in på småvägarna var nästan en religiös upplevelse. Vi kom iväg tidigt på förmiddagen, det var lungt och tyst. Det ända jag hörde var däcken på vagnen mot den grusiga vägen. Det var varmt och skönt. Syrenerna doftade hela vägen.


När vi kom fram stod Sofie och Maja i dörren och var berädda på att gå. Vi skulle göra några ärenden på byn. Maja satt som en prinsessa i sin barnvagn. Emilia satt i sin sittvagn för första gången och det gich bra. Fick bulla upp lite så att hon inte skulle försvinna. På väg hem gick vi förbi den nya lekplatsen som heter Slottsgatans lekplats. Himla fin tyckte jag. Lekplatsen var handikapp anpassad vilket var bra med. Jag och Emilia slängde oss i en gunga vilket vi inte skulle gjort för efter det började hon gnälla som bara den när jag satte henne i vagnen igen.


När vi kom tillbaka så satte vi oss i trädgården en stund för att njuta lite av solen. Flickorna låg på en filt under ett gult parasoll och "lekte". De drog, petade och kollade in varandra. Himla söta.


Jag sätter in lite foto här det blir lite roligare. Hoppas att solen håller sig kvar ett par dagar så att man kan va ute. Kram och god natt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards