EmiliasFamilj

Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Martina - 22 maj 2008 22:57

Min kära vän och kollega Rebba hittar alltid de finaste sånger. Här senast en låt med Sonja Alden och Shirly Clamp- Du är allt. Den finns på Sonjas skiva för den som vill köpa hem låten.

Av Martina - 22 maj 2008 22:07

Usch och fy vad denna natt har varit jobbig. Emilia har typ vaknat varannan timme och gnytt. Magen stod rätt ut på henne och hon låg och vred sig. Sen rätt va det var så fes hon...det måste vara jobbigt att va så uppspänd i magen.


Idag har vi varit och hälsat på Johanna en fd arbetskamrat i Öraholma. Hon bor med sin familj en bit ut i naturen med två hundar och tre får. Hur mysigt som helst. Jag blir alltid lika inspererad av Jonas och Johanna, de är så himla kärleksfulla föräldrar. Jack och Jonna kommer att bli två trygga starka individer. De är så otroligt härliga redan. Jack söt som socker och Jonna som har ögon som man inte kan släppa blicken ifrån.

Emi har varit ur gängerna hela dagen känns det som, inte så konstigt efter en sån natt. Men hon log åt Jack och när vi satt vid matbordet så skrattade hon ljudligt åt Jonna även om det bara var korta stunder.


Jonas och Johanna har två rottweilers som är jättefina och STORA. Rambo gick fram och pussade Emi flera gånger det känns bra att Emilia inte blir rädd med tanke på att mina föräldrars labradorvalp har huggt efter oss flera gånger innan. Ozzy är enorm och ryter som en varg men han jagar även flugor och såpbubblor vilket ser himla gulligt ut. När han jagar flugorna så försöker han att finta dem genom att titta på en fluga rakt fram fast egentligen så har han pejl på en som kanske sitter brevid honom hi hi.


När vi kom hem mötte vi några av grannungarna vilket Emi tyckte va himla kul. Det räckte med att Louise tittade på henne så började hon att skratta högljutt. Nu vet jag vem som är framtidens barnvakt här he he.


Nu e jag riktigt trött. Martin har nattens jour så jag ska passa på att vila upp krafterna tills imorgon. God natt mina vänner. 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards