EmiliasFamilj

Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Martina - 21 maj 2008 20:28

I morse satt jag och väntade som ett barn på julafton. Fick nämnligen ett mail igår kväll om att mina gangstar saker har kommit, en knallgrön klänning och en bebisfilt med små gangstrar på ena sidan och svart på andra. Hur tidigt kan man komma hem till folk? Jag stack hemifrån kl 11 och det var nog helt ok. Jag stod utanför huset eftersom att familjens son hade vattenkoppor. Det är ju bra om man kan få det som liten men Emilia är lite för liten än tycker jag. Jag tog Sofies saker och körde förbi och lämnade dem hos hennes föräldrar(hon var där). Hon hade också beställt en bebisfilt - super sötcool. Det var trevligt att bara snacka bort ett par minuter innan jag begav mig hemmåt


När jag kom hem så hade resten av mina foton som jag har beställt kommit. Kul kul det kommer att bli himla fint. Rolig post för en gång skull för min Se och Hör tidning kom också hi hi.


Jag får ju erkänna att jag läser blondinbellas blogg. Och idag hittade jag en sida i en en av hennes kommentarer. Sidan heter personligalmanacka.paulanders.com. Jag blev stormförtjust och beställde en almanacka på en gång. Jag längtar tills den kommer. Jag skrev att det ska stå "Grattis på 30 årsdagen Martina" på försendelsen så det blir en födelsedagspresent till mig själv.


Nu e jag rätt trött och ska bara ta det lungnt resten av kvällen. Gokväll.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards