EmiliasFamilj

Alla inlägg under maj 2008

Av Martina - 14 maj 2008 19:19

Jaha, inget särskilt har hänt idag. Har varit ute en runda det var ju betydligt varmare idag än igår. Tog en liten runda till EKO idag med Lotta. Jag behövde en presentkorg och det hittade jag.


Min far fyller 57år på lördag (på norges nationaldag). Tänkte att jag skulle fylla en korg med lite "goa grejer" en bit rökt lax från Martins rökeri, choklad från chokladstudion och lite frukt, kex och ostar från Hanöhallen tror jag. Det e svårt att komma på nåt. Jag vet att de vill gå på Santana (eller Montana som jag råkade säga innan idag) men biljetterna kostar 530 kr...det blir 1060kr.


Klockan e nu 19:27 och Emilia sover som en stock-skönt. Jag ska passa på att fixa lite med tvätt och annat smått och gott. Ha en bra kväll, kram.

Av Martina - 13 maj 2008 22:14

Idag har vi varit och hälsat på Lotta. Satt och fikade och snackade bort en stund. Lotta har hämtat hem sitt gamla dockhus och ska "renovera" det nu så vi bestämde oss för att åka till Gittes tygkällare för att shoppa tyg. Gud så sugen jag också blev på att hämta hem mitt gamla som jag har lovat att mamma ska få fixa...

Lotta köpte massa häftiga tyger som kommer att passa jättebra in i "retrorenoveringen". Hon ska göra mattor och gardiner mm.


Vi bestämde oss för att vi ska kolla in chokladstudion i Rinkaby nu på fredag- mums. Undrar hur mycket man orkar äta..jag menar smaka...


Ikväll körde jag ett dubbelpass på gymmet. Först gick jag på BodyPump vilket kändes roligare idag än i söndags. Bättre musik och jag hade lite mer koll på vad som skulle hända. Efter det passet gick jag på BodyBalance vilket var himla skönt (och tufft). Det jag kan komma fram till är att jag har inga muskler och ingen balans men det ska det bli ändring på.


Kram och gonatt för den här gången

BVC

Av Martina - 12 maj 2008 22:43

Idag har vi varit på BVC. I väntrummet har de en jättesöt barn soffa som jag bara var tvungen att fota Emi i. Emilia väger nu 5340g och är 63cm lång. Hon är 4 och en halv månad och tiden bara går... Jag fotade Emilia och Kristina också, kul att ha fotot sen. Vi snackade lite mat och sånt så efter att besöket var färdigt så körde vi till hanöhallen och handlade fler sortes mat-kul. Provade NAN 2 ikväll.


Ikväll så har vi varit hos Emis farmor och farfar och ätit. Det var mysigt förutom att det stormade hela tiden. Hur kan det gå från högsommarvärme till höststorm? Vi åkte hem mellan 19-20 för att natta lillan och nu sitter vi bara och slappar i soffan. Ska sova snart e ju dödstrött. Gonatt

Av Martina - 11 maj 2008 22:29

Hot hot hot. Det e varmt idag. Vågar inte klaga även om jag håller på att svimma. Det har blivit solning i trädgården hela förmiddagen. Idag hade vi barnvakt för första gången. Moster Tania satt barnvakt medans jag var på BodyPump och Martin var på golfbanan. De var ju här hemma så allt de behövde fanns ju här men ändå...känns som ett stort steg att lämna...

Det gick jättebra, hoppas att hon vill vara barnvakt fler gånger.


Jag och Sofie var på BodyPump för första gången båda två. Och jag säger bara shit va vi är svaga hi hi. Det var sååå jobbigt men skönt. Sofie lär nog inte fortsätta men jag e redan inbokad på tisdag(BodyPump OCH BodyBalance). Jag måste alltid ge det fler gånger en bara en, så nåt pass till blir nog bokat. Sofie går redan på BodyBalance så det fortsätter säkert hon med. Ja nu gäller det att komma igång. Har ju inte tränat på många många månader...


Träningsvärk kommer väl som ett brev på posten imorgon kan jag tänka mig. Natti natti

Av Martina - 10 maj 2008 22:17

Idag har vi varit i Älmhult på barndop. Självklart svängde vi inom Ikea. Vi köpte en matta till Emilias rum-knallgrön. Den blev kanon.


Det var min kusins dotter Tilde som skulle döpas. Alla (jag) trodde att de skulle köra en kombo och gifta sig men ack så fel jag hade (Rebba...). Det är alltid kul att träffa släkten även om det kanske va under lite stela omständigheter. Jag träffar ju inte Emma,Tobbe och Linda  (mina kusiner) så ofta. Tilde har en storasyster som heter Tuwa och ack så underbar ålder hon e i nu. Säger massa roligt och e bestämd till tusen.


Supermega varmt idag hoppas att det håller i sig. Trött nu-gonatt

Av Martina - 9 maj 2008 22:10

Idag var vi på öppna förskolan kul, kul. Vi var på babyrytmiken för första gången. Petra som håller i det är storasyster till Frida som jag umgicks med dag som natt när jag var yngre. Frida ska tydligen ha barn här i dagarna kul, grattis får man ju säga då (eller lycka till).


Kl 17 ikväll kom min syster, hon ska vara här i helgen nice. Vi grillade och mös ute i kvällsvärmen. Imorgon ska vi till Älmhult på barndop så det får bli en lugn kväll. God natt

Av Martina - 8 maj 2008 22:00

Idag var jag och Emilia och fikade på mitt jobb. Himla trevligt att träffa alla goa arbetskamrater. Solen sken och det var jättevarmt. Jag hade med mig en blomma eftersom att jag vet att han som jag jobbar för älskar blommor och trädgård. Sommarvikarien var också där och gick brevid. Jag fick inte riktigt grepp om henne men det blir nog bra.


Ikväll var jag och Sofie på "Gangsterparty". Jag shoppade en svart filt och en knallgrön långärmad klänning - längtar tills det levereras. De sålde en skitsnygg skinnjacka men den var för dyr för mig. 700 kr för ett plagg som hon växer ur på en månad eller två...nej tack.


Nej nu ska jag sova så jag säger God natt!

Av Martina - 7 maj 2008 20:46


 Jag måste så klart ha med ett uggla medly. Han har varit min idol sen jag var 8 år gammal. Jag fick ett kasettband i julklapp av min mormor och det var Magnus Uggla - den döende dandyn. Jag hade högsta volym i min freestyle och sjöng med högljutt. Mormor visste inte riktigt vad hon hade gett mig och blev lite smått generad när hon hörde texterna. Appropå texter så har uggla otroligt många bra av den varan.



Ovido - Quiz & Flashcards